×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fatima Moreira de Melo wil rust tijdens vakantie

08.08.2017 -

Fatima Moreira de Melo is voor haar werk zo veel onderweg dat ze de zomer graag thuis op de bank doorbrengt. Samen met haar vriend en tenniscoach Raemon Sluiter gaat ze "absoluut" niet voor een sportieve vakantie.


"Op vakantie zijn we heel simpel en zelfs een beetje lui", zegt Fatima. "Misschien blijven we wel lekker thuis. Beetje bankhangen, series kijken en eten bestellen bij de Thai om de hoek." De oud-hockeyster vindt het naar eigen zeggen heerlijk om even helemaal niets te doen als zij en haar vriend een keer tegelijkertijd thuis zijn.

Fatima bewaart goede herinneringen aan haar vakanties als kind, toen ze met haar ouders naar Portugal ging. "We gingen iedere zomer naar zijn familie. Ik weet nog dat we ons altijd vol stopten met Pastéis de Nata, van die heerlijke roomgebakjes. Ik ben mijn ouders enorm dankbaar voor die vakanties."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties