×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Opnieuw groot verdriet voor Jessica Alba

08.08.2017 -

Een paar weken nadat ze afscheid moest nemen van haar hond Sid, is ook Jessica Alba’s tweede viervoeter overleden. Dat maakte de actrice bekend in een post op Instagram.


"Ik kwam vandaag thuis in een hondloos huis - onze lieve meid Bowie rust nu in vrede met haar zus Sidders”, laat de oprichter van The Honest Company weten. “Het zijn twee zware weken geweest. We zullen onze laatste nachtknuffel voor altijd koesteren.”

Naast steunbetuigingen van fans, kreeg de zwangere ster ook een berichtje van collega Gwyneth Paltrow. “Dit is zo verdrietig. Ik stuur je heel veel liefs.”

Eind juli maakte Jessica bekend dat Sid, die samen met haar te zien was in de film Honey, was overleden. “Ze heeft een lang leven gehad en alles gegeten dat ze kon ontdekken. Ze was de beste vriend die een meisje zich kon wensen.”

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties