×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kristel van Eijk bevallen van zoon Koos

07.08.2017 -

Voormalig radio-dj Kristel van Eijk is opnieuw moeder geworden. Donderdag beviel ze van zoon Koos. Dat heeft ze op Facebook laten weten. Koos is het broertje van Teun.


'Maak kennis met....KOOS!,' schrijft Kristel op haar Facebookpagina. 'Afgelopen donderdag is onze zoon eindelijk geboren. We zijn voelen ons meer dan gelukkig.' Kristel was in de afgelopen jaren te horen bij onder meer Q-music en was ze te zien als presentatrice voor WNL. In februari maakte ze via Facebook haar zwangerschap bekend. 'Weer zwanger (en heel misselijk). Mijn verkering en ik verwachten eind juli ons tweede kindje.' Kristel werkt tegenwoordig als voice-over en behaalde onlangs haar certificaat voor interieurstyling.
 
Foto: WNL

Reacties