×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vader 'Meisje van Nulde' woest op Gordon

06.08.2017 -

Martin Huisman, de vader van de in 2001 vermoorde Rowena Rikkers, ook bekend als het Meisje van Nulde, is woest op Gordon. In het RTL4-programma Geer & Goor: Zoeken Een Hobby zegt Gordon in bed tegen en Gerard Joling: ,,Ik word weer wakker naast het Meisje van Nulde zie ik''.


,,Deze opmerking is helemaal verkeerd gevallen bij Martin, hij is woest", zegt zijn advocaat Sébas Diekstra. ,,Hij vindt het walgelijk dat er grappen worden gemaakt over de rug van zijn vermoorde dochter."

De gewraakte uitspraak komt uit een aankondiging van de uitzending van komende vrijdag. Het gaat hier om herhalingen van vorig jaar. Huisman wil dat het fragment niet uitgezonden wordt en eist excuses. Hij gaat RTL erover aanschrijven.

Kleuter Rowena kwam in 2001 door mishandeling om het leven. Lichaamsdelen werden later teruggevonden bij onder meer Hoek van Holland en Strand Nulde. Haar stiefvader Mike J. is in 2003 veroordeeld voor haar gewelddadige dood.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties