×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liefde Amber Heard voorbij

06.08.2017 -

Het zit actrice Amber Heard niet mee in de liefde. Na anderhalf jaar is de relatie tussen haar en techmiljardair Elon Musk stukgelopen.


“Het is over tussen Amber en Elon en ze is er kapot van. Het was zijn beslissing”, vertelt een ingewijde aan Daily Mail. “Een week geleden heeft hij het uitgemaakt. Hij zou bepaalde dingen over haar gedrag hebben gehoord die hij niet accepteerde. Zo kan Amber erg manipulatief en egoïstisch zijn.” Elon is na zijn besluit teruggekeerd naar naar Los Angeles, terwijl Amber in Australië achter is gebleven.

Onlangs leek de liefde tussen de twee nog springlevend. De 31-jarige actrice en de 45-jarige baas van Tesla Motors waren in april samen op vakantie in Australië. Ook zou Amber, zo beweerde haar vader, plannen hebben gehad om met hem te trouwen en een gezin te stichten.

Amber scheidde in 2016 na veel geruzie van acteur Johnny Depp, die ze ervan beschuldigde haar mishandeld te hebben. Elon is drie keer getrouwd geweest. Zijn eerste huwelijk was met de moeder van zijn zes zoons. Later trouwde hij twee keer met de Britse actrice Talulah Riley. In oktober 2016 scheidden de twee definitief van elkaar.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties