×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carolien Spoor moest 'gewoon' auditie doen

05.08.2017 -

Carolien Spoor moest gewoon auditie doen voor Bella Donna’s, de nieuwe film van haar man Jon Karthaus. Volgens Jon was zijn echtgenote bovendien erg nerveus voor haar auditie, vertelde hij vrijdag in de late editie van RTL Boulevard.


“Ze heeft net als de andere actrices auditie moeten doen. Zij stapte op de fiets naar de audities en ik ook”, vertelde Jon. “Ze zei ’s ochtends nog: jeetje, ik ben zo zenuwachtig.” Bella Donna’s, over drie vriendinnen die de bucketlist van hun overleden vriendin afwerken, draait vanaf 14 december in de bioscopen.

Tijdens de opnames was het volgens Jon niet gek om zijn vrouw te regisseren. “We houden het heel erg gescheiden. Thuis voert zij de regie en op de set doe ik dat.”

Reacties