×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arie Boomsma mist gezin tijdens reizen

05.08.2017 -

Arie Boomsma geniet van de vele verre reizen die hij mag maken voor het Net5-programma Grenzeloos Verliefd. Toch hebben die tripjes ook een nadeel: de presentator mist zijn gezin.


“Dat is moeilijk ja, dat geef ik toe”, zei Arie tegen Shownieuws over zijn zwangere vrouw Romy en eenjarige dochtertje Bobby Jo, die hij moet missen als hij op reis is. “Dat is moeilijk en jammer eigenlijk ook.”

Arie wordt ook thuis gemist. “Als ik er een paar dagen niet ben, mist ze me”, zegt de presentator over Bobby Jo. “Dan zegt ze ‘papa, papa’ en als ik terugkom is ze heel blij. Maar ze is te jong om echt te bevatten wat het betekent dat je in een ander land bent.”

Ondanks het gemis van zijn gezin, geniet Arie van de reizen. Vanaf 26 september is hij op Net5 te zien als het nieuwe gezicht van Grenzeloos Verliefd. “Ik mag naar de mooiste landen: Indonesië, Laos, Colombia, Argentinië, Mexico, Zuid-Afrika. Het gaat maar door.”

Reacties