×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Kardashian vraagt om hulp

De problemen van een celebrity

03.08.2017 -

Kim Kardashian zit met de handen in het haar. De realityster is ontevreden over haar Instagram-pagina en heeft haar fans om hulp gevraagd.


"Ik heb meer consistentie nodig op mijn pagina. Zal ik teruggaan naar één filter? Help alsjeblieft. Ik wil mijn pagina echt verbeteren", schrijft ze bij een foto van zichzelf in een wit, kort jurkje.

De reacties van haar fans zijn niet eenduidig. Er zijn er die roepen om één filter, terwijl anderen juist adviseren gewoon lekker alles te posten wat ze wil. De vele, vaak uitdagende selfies op social media hebben de Kardashian-telg overigens geen windeieren gelegd: ze heeft 156 miljoen volgers op Instagram en Twitter en wordt gezien als één van de grootste influencers.

Toch merkte de 36-jarige Kim vorig jaar dat alle aandacht voor haar luxe levensstijl ook een keerzijde kan hebben; nadat ze een dure ring liet zien op Instagram werd ze in Parijs overvallen en beroofd van haar juwelen.

Reacties