×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

R. Kelly moet shows afzeggen

Ticketverkoop valt tegen tijdens tournee

02.08.2017 -

Drie shows van de Amerikaanse tournee van R. Kelly zijn gecanceld vanwege tegenvallende kaartverkoop. Van een vierde show is nog onzeker of deze zal doorgaan, meldt Billboard.


Het schrappen van de concerten volgt op geruchten dat de vijftigjarige zanger jonge vrouwen zou vasthouden in zijn eigen sekte. De afgelopen dagen trad Kelly al op voor halfvolle zalen.

Twee weken geleden beschuldigden verschillende mensen R. Kelly ervan zeker zes meisjes en jonge vrouwen vast te houden in zijn huizen in Chicago en Atlanta. Robert Kelly, zoals de zanger voluit heet, zou bepalen wanneer de vrouwen eten, wanneer ze mogen douchen en of ze het huis uit mogen. Ook zou hij ze verbieden contact te hebben met de buitenwereld en seks met ze hebben en daar opnames van maken.

Kelly ontkent de beschuldigingen en de vrouwen in kwestie geven aan dat er niets gebeurt waar ze niet zelf mee instemmen.

Reacties