×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carolina Dijkhuizen in Expeditie Robinson

01.08.2017 -

Carolina Dijkhuizen is een van de bekende Nederlanders die dit jaar meedoen aan Expeditie Robinson. De musicalster, voor wie de opnames er al weer op zitten, zei in RTL Boulevard dat meedoen het tofste was wat ze ooit heeft meegemaakt. Hoewel het vaak "afschuwelijk " was, kan ze deelnemen aan het programma iedereen aanraden.


"Het is totaal anders dan je je voorstelt", zei de zangeres. "Het is tien keer erger; de verveling, de honger", omschrijf ze het programma, dat draait om uitdagingen op een onbewoond eiland. Naast vijftien bekende Nederlanders, onder wie naast Dijkhuizen onder anderen acteurs Roeland Fernhout en Niels Gomperts, oud-voetbalinternational Anouk Hoogendijk, televisiemaker Nicole Buch en Marieke Elsinga van RTL Late Night, doen er dit jaar ook vier onbekende kandidaten mee.

De BN'ers reisden met ondernemer Herold Dat, judoka Carlos Platier Luna, verloskundige Imke Wieffer en politie-onderhandelaar Marlé Janssen naar een onbewoond eiland op de Filipijnen. De eerste uitzending van Expeditie Robinson is donderdag 7 september op RTL 5.

Reacties