×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter Koelewijn verhuist terug naar Brabant

01.08.2017 -

'Mijn vriendin en ik liggen qua smaak wat uit elkaar, maar we zijn allebei blij om naar het zuiden te verhuizen,' zegt zanger Peter Koelewijn. Hij verhuist terug naar de provincie Brabant.


Koelewijn, vooral bekend van zijn wereldhit Kom van dat dak af, woont inmiddels bijna een halve eeuw in Soest. Hier heeft de zanger een groot huis met een enorm stuk land.

Maar hij vindt zijn huis inmiddels te groot, zegt hij tegen Omroep Brabant. “We gaan eerst een jaartje iets in Vessem huren en dan kijken we verder”, aldus de chansonnier.

Ook zijn vriendin Els is heel blij met de verhuizing naar de provincie Noord-Brabant. “En als ik er ben, dan verval ik weer in de Brabantse tongval”, voegt Koelewijn daar aan toe.

Reacties