×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zangeres Do zingt anthem voor EK Hockey

01.08.2017 -

De hockeybond KNHB lanceert een speciaal lied voor de Europese kampioenschappen voor mannen en vrouwen later deze maand in Nederland. Het nummer 'Sterker Dan Alleen' wordt gezongen door zangeres Do. Ze zal het nummer voor de openingswedstrijd van het toernooi tussen de vrouwen van Nederland een Spanje live ten gehore brengen in het Wagener Stadion in Amstelveen.


Volgens de bond gaat het lied over doorzettingsvermogen, vertrouwen en samenwerken. Samen met een aantal internationals heeft Do de bijbehorende videoclip gemaakt. ,,Topsport is iets bijzonders, je zet alles aan de kant om je doel te behalen en de beste prestatie te leveren. Er komt een heleboel bij kijken op weg naar de top en dat vereist veel doorzettingsvermogen”, aldus Do.

Ze schreef het nummer voor de Europese titelstrijd samen met Allan Eshuijs.

 

Reacties