×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoenen met Tom Cruise: niet de beste kus ooit

"Hij had een heerlijke frisse adem"

29.07.2017 -

Paula Patton was aangenaam verrast door haar kus met Tom Cruise op de set van Mission Impossible. Dat vertelde de 41-jarige actrice vrijdag in de talkshow Live With Kelly and Ryan.


''Het was niet de beste kus ooit, maar het was wel heel goed'' vertelt Paula. ''Ik zal je zeggen dat de kus van Tom Cruise een verrassing was. Hij had een heerlijke frisse adem. Het was niet mint-achtig. Het was gewoon perfect.''

Patton grapt nog dat ze van tevoren had willen weten dat hij zo'n heerlijke adem had, zodat ze zelf ook wat kauwgom had kunnen kauwen.

Cruise en Patton waren in 2011 samen te zien in Mission Impossible: Ghost Protocol. Tom kroop voor de vierde keer in de huid van special agent Ethan Hunt, Paula speelde zijn collega Jane.

Bron: © ANP

Reacties