×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Clooney verbiedt foto's van tweeling

28.07.2017 -

Acteur George Clooney en zijn vrouw Amal Clooney nemen juridische stappen tegen een Frans blad dat foto’s van hun tweeling heeft geplaatst. Dat meldt The Hollywood Reporter vrijdag.


Het Franse blad Voici drukte foto’s af die van een grote afstand zijn gemaakt van het echtpaar, terwijl zij hun baby’s vasthouden. “Fotografen van het blad Voici zijn over ons hek gedrongen, zijn in een boom geklommen en hebben binnen onze omheining zonder toestemming foto’s van onze kinderen gemaakt”, stelt het echtpaar in een verklaring.

“Laat er geen misverstand over bestaan dat de fotografen, hun agentschap en het blad vervolgd gaan worden volgens de wet. De veiligheid van onze twee kinderen vraagt daarom.”

Volgens Voici zijn dit de eerste gepubliceerde foto’s van de tweeling. Begin juni beviel Amal Clooney van de kinderen, dochter Ella en zoon Alexander. Het echtpaar heeft zelf nog geen foto’s vrijgegeven van de kinderen.

Reacties