×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pastoor is tweede vader voor Bieber

Tieneridool is vervreemd van zijn echte vader

28.07.2017 -

Justin Bieber heeft in zijn pastoor Carl Lentz een nieuwe vaderfiguur gevonden. TMZ schrijft dat het popidool en de geestelijke nagenoeg onafscheidelijk zijn.


Bronnen binnen de Hillsong Church in New York waar pastoor Carl vaak predikt verklapten aan de entertainmentwebsite dat Lentz Bieber vaak opzocht tijdens diens Purpose Tour. De zanger zou zich erg eenzaam voelen en vervreemd zijn geraakt van zijn moeder. Ook heeft hij al een tijd geen contact meer met zijn echte vader.

Pastoor Carl vloog onder meer naar Australië en Nieuw-Zeeland om de zanger tijdens diens tour-stops te bezoeken. De Hillsong Church kwam onlangs nog met een video van een gezamenlijk interview met Bieber en de pastoor. In dit interview zegt Bieber: ""Mijn geloof wordt elke dag sterker. Dus mijn geloof is sterker dan twee jaar geleden, beter, sterker, wijzer, vriendelijker."

Gespeculeerd wordt dat Bieber zijn tournee heeft afgezegd omwille van het geloof, maar de 23-jarige Canadees ontkent dit. Wel maakt hij er geen geheim van dat hij tegenwoordig in de Heer is, getuige de vele kerkdiensten die hij bijwoont en de verwijzing naar een preek van een Amerikaanse predikant in zijn Instagram-bio

Bron: ANP

Reacties