×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bonnie heeft depri-momenten

“Ik ben een vechter, ik sta niet toe dat mij iets overkomt.”

27.07.2017 -

Bonnie St. Claire heeft soms dagen waarop ze denkt dat ze depressief wordt. De 67-jarige zangeres vertelde Shownieuws dat ze er alles aan doet om een depressie te voorkomen.


“Ik heb natuurlijk wel eens dagen dat ik denk: nu word ik depri. Dan denk ik: waarom heb ik geen kinderen? Waarom heb ik dat niet? Waarom heb ik twee hondjes in plaats van vier hondjes?” De Dokter Bernhard-zangeres laat dergelijke gedachten echter niet toe. “Ik ben een vechter, ik sta niet toe dat mij iets overkomt.”

Als Bonnie, die de laatste tijd weer geregeld wordt geconfronteerd met volgens haar onjuiste verhalen over haar drankgebruik, zo denkt, trekt ze erop uit. “Dan ga ik met de hondjes wandelen, naar de markt of dat soort dingen.”

Zo’n uitstapje beurt Bonnie weer op. “Dan zie ik allemaal mensen in een rolstoel, die mensen kunnen daar niks aan doen, dat weet ik. Maar dan denk ik: oké, zo ver zijn we nog niet.”

Reacties