×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Grote zorgen om Arie Ribbens

27.07.2017 -

De gezondheid van Arie Ribbens holt achteruit. De 80-jarige zanger, die lijdt aan een longziekte, wordt nu thuis door zijn vrouw verpleegd.


Tot voor kort woonde de zanger van carnavalskrakers als Polonaise Hollandaise nog in Duitsland, maar inmiddels is hij met zijn vrouw verhuisd naar Emmeloord, om dichter in de buurt van hun kinderen te zijn. Volgens zijn vrouw Cea is Arie uitbehandeld.

"Hij is zo ontzettend moe, Arie kan bijna niets meer", vertelt ze aan De Telegraaf. "Voor chemo, bestraling of een operatie is hij veel te zwak. Een narcose overleeft hij niet. De artsen van de longkliniek in Duitsland willen nog wel proberen om iets voor hem te doen, maar de reis ernaartoe is veel te veel voor hem."

Toch probeert het echtpaar positief te blijven. "Het heeft geen zin om er de hele dag bij stil te staan hoe slecht het nou precies met Arie gaat. Het belangrijkste is dat hij er nu nog is, dat we samen zijn en dat hij geen pijn heeft." In 2009 kreeg Ribbens longkanker, vorig jaar werd de ziekte opnieuw bij hem vastgesteld.

Reacties