×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rihanna op bezoek bij Franse president

Ontvangen op Elysee-paleis voor gesprek

27.07.2017 -

Rihanna was woensdag op bezoek bij de Franse president Macron en zijn vrouw voor een officieel onderhoud op het Élysée. De zangeres sprak daar over de Franse bijdrage aan wereldwijd beter onderwijs.


Rihanna is ambassadeur van Global Partnership for Education en spoort in die hoedanigheid wereldleiders aan hun steentje bij te dragen aan beter onderwijs. Een maand geleden riep ze in persoonlijke Twitterberichten enkele leiders op om meer prioriteit te geven aan het financieren van onderwijs. Zo stuurde ze boodschappen aan Justin Trudeau, minister-president van Canada, de Argentijnse president Mauricio Macri, de woordvoerder van Angela Merkel en Emmanuel Macron.

First lady Brigitte Macron ontving Rihanna woensdagmiddag op het paleis in het centrum van Parijs. Daar sprak ze met Macron over het belang van onderwijs in het algemeen en onderwijs voor meisjes in het bijzonder.

Via Twitter bedankte ze 's avonds de Franse president. "Dank u mr. president en madame first lady voor de geweldige ontmoeting en de passie voor onderwijs."

Reacties