×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kevin Spacey uitgenodigd in Carré

26.07.2017 -

Kevin Spacey is woensdag op zijn 58e verjaardag uitgenodigd om te komen spelen in Carrré in Amsterdam. De acteur kreeg de uitnodiging via een videoboodschap van theaterproducent en Radio 4-presentator Christiaan Kuyvenhoven.


Christiaan begon acht weken geleden met de Facebookpagina Kevin in Carré. Het doel was meer dan 20.000 likes te behalen om Kevin Spacey uit te nodigen om zijn solo-voorstelling Clarence Darrow in Carré te komen spelen.Kevin Spacey is beroemd geworden met films als American Beauty en The Usual Suspects. Voor beide won hij een Oscar. Afgelopen mei ging het vijfde seizoen van de Netflix-hit House of Cards in première en presenteerde Spacey de Tony Awards in New York. Momenteel is hij in de bioscopen te zien in de zomerhit Baby Driver.Tussen 2003 en 2015 was Spacey directeur van het theater The Old Vic in Londen. Christiaan bezocht daar de solo-voorstelling Clarence Darrow en wist meteen dat hij Spacey naar Carré wilde halen. Het contact met Spaceys management is inmiddels gelegd. Zij geven aan het initiatief erg sympathiek te vinden en het voor de toekomst zullen overwegen.
Bron: ANP

Reacties