×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Quinty is kater Layton kwijt

Huisdier al een week vermist door verbouwing

25.07.2017 -

Quinty Trustfull's kater Layton is verdwenen. De buren van de presentatrice van Koffietijd en RTL Live waren in de Amsterdamse Pijp aan het verbouwen, maar lieten een poort open staan, waardoor het beestje kon ontsnappen.


'Help!! Wie heeft onze lieve Layton gezien? Ivm verbouwing bij buren waarschijnlijk via binnentuin straat op gegaan. A'dam/de Pijp,' twittert Quinty. Zelf genoot ze op dat moment van een vakantie, maar dochter Moïse, die Celia in GTST speelt, was op dat moment gewoon thuis. Het dier was nog nooit eerder weggelopen. In alle vroegte staat Quinty op om op zoek te gaan naar Layton, en probeert hem met brokjes te lokken, tot nu toe zonder resultaat. Ook dagelijkse telefoontjes naar de Dierenambulance blijken niets uit te halen.

Het gezin heeft ook nog een andere kat, de bengaal Ace.

 

 

Foto: Instagram QTrustfull

Reacties