×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

GTST'er Everon gevlucht voor kwakkelende zomer

"Je moet het op vakantie beter hebben dan thuis"

24.07.2017 -

Voor Everon Jackson Hooi geen backpack- of kampeervakantie. De Goede tijden, slechte tijden-acteur wil ook absoluut weg uit Nederland: "Die kwakkelende Hollandse zomers zijn niets voor mij.”


“Je moet het op vakantie beter hebben dan thuis”, zegt Everon in het AD. De acteur, die met zijn vriend Jozua vakantie viert op het Griekse Corfu, wil ook altijd naar het buitenland. “In Nederland ben ik altijd al. Dus als ik vakantie heb, dan wil ik lekker weg. Die kwakkelende Hollandse zomers zijn niets voor mij.”

Corfu, waar de acteur en zijn vriend “iedere dag wel iets ondernemen”, is niet Everons enige vakantiebestemming. Hij vertrekt later deze zomer naar Mexico, zonder Jozua, om uit te rusten van zijn werk. “Ik kan ook echt genieten van een vakantie waarbij je alleen de binnenkant van het resort ziet.”

Gedachten worden #dingen #beautifulthoughts

Een bericht gedeeld door Everon Jackson Hooi (@everonhooi) op

Foto: Instagram Everon Jackson Hooi

Reacties