×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jochem van Gelder wordt praatjesmaker op RTL4

21.07.2017 -

Jochem van Gelder verruilt SBS voor RTL. In het najaar gaat hij voor RTL4 in gesprek met kinderen in het programma Later als ik groot ben.


''In het programma ga ik met kinderen in gesprek over de beroepen die ze in hun hoofd hebben en gaan we na of het ook echt hun droomberoep is. We gaan kijken welke studie ze moeten doen, wat de leuke kanten van een beroep zijn, maar ook wat de minder leuke kanten zijn'', zei Jochem vrijdag in RTL Boulevard. "Ik vind het te gek om te doen omdat het programma mij ook weer een beetje het Willem Wever-gevoel geeft."

Van Gelders contract bij SBS werd eerder dit jaar in goed overleg niet verlengd toen bleek dat hij er geen programma's kon maken die aansloten bij zijn ambities. In 2010 stapte hij om dezelfde reden ook op bij de NCRV. Bij SBS6 presenteerde Jochem Lachen met home video's en met Patty Brard loste hij burenruzies op in Bonje met de buren.

Bron: © ANP
Foto: Instagram Jochem van Gelder

Reacties