×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pip Pellens in SBS-serie

20.07.2017 -

Pip Pellens, Wilbert Gieske en Jennifer Hoffman gaan een rol spelen in de nieuwe SBS-dramaserie Zomer In Zeeland, een remake van de Australische serie 800 Words. Dat heeft de zender donderdag bekendgemaakt.


Ook Tonko Bossen, Charlie Chan Dagelet, Anne-Marie Jung en Guido Pollemans vertolken een rol in de serie. Eerder werd al bekend dat de hoofdrol is weggelegd voor Daniël Boissevain.

Zomer In Zeeland gaat over een Amsterdammer (Boissevain) die na het overlijden van zijn vrouw met zijn kinderen Fenna (Pellens) en Jurgen (Bossen) naar Zeeland verhuist. In zijn column in een landelijk dagblad schrijft hij zijn ongezouten mening over het dorp en zijn bewoners.

De opnames van Zomer In Zeeland zijn in volle gang. De serie komt in het voorjaar van 2018 op televisie en wordt uitgezonden op de maandagavond, waarop nu het succesvolle Dokter Tinus te zien is.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties