×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Lawrence onwel op Broadway

19.07.2017 -

De Broadwayversie van 1984 met Olivia Wilde in de hoofdrol heeft een heftig effect op de bezoekers. Meerdere mensen al zijn flauwgevallen, hebben overgegeven of ruzie met elkaar hebben gemaakt bij het zien van het stuk. Maandag leek ook Jennifer Lawrence ten prooi te vallen aan de heftige bewerking van het boek van George Orwell.


Volgens omstanders rende de actrice halverwege het stuk de zaal uit omdat ze moest overgeven. Volgens New York Post haalde ze het tot de lobby, en werd ze uiteindelijk door personeel opgevangen voordat ze het theater verliet. Een vriendin van Jennifer die met de krant sprak, vertelt echter dat haar toestand niets te maken had met de inhoud van het stuk. Ze zou een virus te pakken hebben gekregen nadat ze met haar neefjes was opgetrokken.

In het toneelstuk komen verschillende heftige martelingsscènes voor. Verder bestaan de special effects onder meer uit zwaailichten, drilboorgeluiden en momenten waarop het in het hele theater onverwacht donker wordt. Ook de acteurs zijn er tot nu toe niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen; Olivia twitterde vorige maand dat ze tijdens het spelen haar lip open had gespleten en haar tegenspeler Tom Sturridge een gebroken neus had bezorgd. De actrice brak tijdens de try-outs al haar stuitje.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties