×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder Mel B. woedend om partneralimentatie

16.07.2017 -

De moeder van voormalig Spice Girl Mel B. is woedend omdat haar dochter partneralimentatie moet betalen. De Britse zangeres moet van de rechter in Los Angeles haar ex Stephen Belafonte 40.000 euro per maand betalen en dat vindt Andrea Brown schandalig.


“Dit zou nooit in Engeland gebeuren”, moppert ze op Twitter. “Ik vind dit echt walgelijk.” In een tweede tweet gaat ze nog even verder. Ze schrijft blij te zijn dat haar dochter nog leeft en dat ze na tien jaar zorgen eindelijk vrij is. “Dat is belangrijker dan geld”, besluit ze.

Mel (42) vroeg in maart een scheiding aan. Twee maanden later beschuldigde Melanie Brown, zoals Mel voluit heet, haar ex van mishandeling. Ze beweerde ook dat hij een affaire had met hun kindermeisje. Op zijn beurt claimde Stephen dat hij geen werk kon vinden door alle negatieve publiciteit. Daardoor was hij diep in de schulden geraakt.

De rechtbank veroordeelde Mel niet alleen tot het betalen van partneralimentatie. Ze moet ook opdraaien voor de advocaatkosten en andere gerechtelijke kosten die Stephen heeft gemaakt. Het zou gaan om een bedrag van 140.000 dollar in totaal.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties