×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zussen OG3NE nemen afscheid van moeder

15.07.2017 -

Lisa, Amy en Shelley Vol van OG3NE hebben zaterdag afscheid genomen van hun moeder. Isolde Vol werd begraven in Dordrecht.


De familie nam in besloten kring afscheid van Isolde. De moeder van de zangeressen stierf woensdag op 48-jarige leeftijd. Ze had een zeldzame vorm van borstkanker, vorige maand besloot ze haar behandeling te staken nadat er een nieuwe tumor in haar hals was gevonden.

OG3NE, vernoemd naar de bloedgroep van Isolde (O) en de genen die de zangeressen met hun moeder verbonden, heeft voorlopig alle optredens afgezegd. De drie zussen vertegenwoordigden Nederland dit jaar op het Eurovisiesongfestival met het nummer Lights and Shadows, een muzikale ode aan Isolde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties