×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B draait op voor partneralimentatie

Mel B draait op voor partneralimentatie
14.07.2017 -

Mel B moet haar ex Stephen Belafonte voorlopig 40.000 dollar, omgerekend bijna 35.000 euro, per maand aan partneralimentatie betalen.


De voormalige Spice Girl draait daarnaast op voor het betalen van zijn advocaatkosten en andere gerechtelijke kosten, een bedrag van 140.000 dollar in totaal. Dat meldt People op basis van rechtbankdocumenten.

De 42-jarige zangeres had in maart een scheiding aangevraagd na een huwelijk dat tien jaar standhield. In mei beschuldigde Melanie Brown haar ex van mishandeling. Het jurylid van America's Got Talent beweerde daarnaast dat hij een affaire kreeg met hun kindermeisje. Stephen claimde op zijn beurt dat hij geen werk kan vinden door alle negatieve publiciteit door de scheiding en daardoor een grote schuld opbouwt.

De twee hebben samen een vijfjarige dochter Madison.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!