×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

True Blood-ster Alexander Skarsgard weer alleen

14.07.2017 -

De relatie tussen de Zweedse True Blood-acteur Alexander Skarsgard en de Britse presentatrice Alexa Chung is voorbij. De twee waren sinds het voorjaar van 2015 bij elkaar, al spraken ze nooit publiekelijk over hun relatie.


Een bron van E! News zegt dat de twee vriendschappelijk uit elkaar zijn gegaan. "Hun overvolle agenda's waren moeilijk op elkaar af te stemmen en ook de afstand speelde een rol. Ze hielden echt van elkaar en ze waren behoorlijk serieus. Ze hebben nog alle respect voor elkaar."

De bron ontkent dat Skarskard onlangs een blind date had met model Toni Garn, wat Page Six schreef. ''Alex en Toni hebben elkaar inderdaad ontmoet, maar er is geen sprake van een romance'', zegt de bron. Alexander Skarsgard ging van 2009 tot 2011 met actrice Kate Bosworth. Alexa Chung was tot de zomer van 2011 vier jaar samen met Alex Turner, zanger van Arctic Monkeys.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties