×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Klaas Dijkhoff vader geworden

Klaas Dijkhoff vader geworden
14.07.2017 -

Staatssecretaris Klaas Dijkhoff is vader geworden. Zijn dochter heet Linde, schrijft de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie op Instagram. ''Sinds zondag ben ik 'de gelukkigste mens, want ik ben de papa van Linde', schrijft de bewindsman op Instagram.


De VVD-politicus verwijst in zijn tekst naar de quiz De Slimste Mens die hij in januari won. De slotaflevering van de negende editie met Dijkhoff als winnaar trok ruim 1,8 miljoen kijkers, een kijkcijferrecord voor De slimste mens.

Dijkhoff en zijn vriendin Anouk zijn sinds 2014 samen en wonen in Breda.

 

 

Sinds zondag ben ik 'de gelukkigste mens'. Want ik ben de papa van Linde.

Een bericht gedeeld door Klaas Dijkhoff (@klaasdijkhoff) op

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!