×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nagellakheld Tijn vandaag begraven

14.07.2017 -

Tijn, het jongetje dat bekend werd door zijn nagellakactie tijdens Serious Request, wordt vandaag in besloten kring begraven. Een week geleden overleed hij op zesjarige leeftijd aan hersenstamkanker.


Dat schrijft Shownieuws. Gisteren zou Tijn zeven jaar zijn geworden. Mogelijk was Frank van der Lende aanwezig bij het afscheid. Hij plaatste een foto met zijn gelakte nagels en schreefd daarbij: 'We vieren vandaag je leven, kleine vriend.' Frank zat dit jaar in het Glazen Huis van 3FM, waar hij Tijn ontmoette. 

Ook Domien Verschuuren was mogelijk aanwezig bij de begrafenis. Hij plaatste gisteravond op Instagram Stories een videootje waarin zijn nagels werden gelakt. Hij zette een hartje bij de video. 

Foto: YouTube

Reacties