×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Neefje Najib Amhali gered van verdrinking

Neefje Najib Amhali gered van verdrinking
14.07.2017 -

Het ging maar net goed met Najib Amhali zijn neefje. Het kleine ventje viel in het zwembad bij een feestje, maar kon nog helemaal niet zwemmen. Gelukkig was er een oplettend iemand die het mannetje razendsnel uit het zwembad viste.


Najib deelt beelden van het incident op Instagram. 'Dit is een waarschuwing voor ouders met kinderen die gaan zwemmen/niet kunnen zwemmen. Al staan er 100 mensen bij, neefje bijna verdronken als held Roos het niet zag.' 

Op de video is te zien dat het jongetje naar het zwembad loopt en zo het water inloopt. Gelukkig was Roos er snel bij en trok het jochie aan zijn been het water uit. 

Foto: Reni van Maren

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!