×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beyoncé showt haar tweeling

14.07.2017 -

Beyoncé heeft de wereld vrijdag verblijd met de eerste foto van haar kersverse tweeling. De zangeres bevestigt in het bijbehorende bericht op Instagram dat de kleintjes Sir en Rumi Carter heten en dat ze nu precies een maand oud zijn. Er deden een hoop geruchten de ronde over de namen van de Beyoncé- en Jay Z-telgen en hun exacte geboortedatum.


Beyoncé liet zich met haar maand oude zoontje en dochtertje fotograferen in dezelfde stijl als waarin ze bekendmaakte zwanger te zijn. Op de foto die de 35-jarige moeder van drie vrijdag op Instagram publiceerde, is ze gehuld in een weinig verhullend gewaad van lichtblauw en lichtroze en houdt ze haar tweeling in haar armen. Het drietal wordt omringd door een haag van bloemen.

 

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Beyoncé

Reacties