×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande vereerd met ereburgerschap

13.07.2017 -

Ariana Grande is “ontroerd en vereerd” nu ze is benoemd tot ereburger van Manchester. Via Instagram reageerde de Amerikaanse zangeres op haar benoeming.


“Ik weet niet wat ik moet zeggen. Woorden schieten tekort”, schreef Ariana. De gemeenteraad van Manchester besloot unaniem de zangeres met het ereburgerschap te bedanken voor de manier waarop zij reageerde op de aanslag na haar concert. Ariana gaf op 22 mei een optreden in de Britse stad. Door een zelfmoordaanslag na afloop van de show kwamen 22 mensen om het leven.

Dertien dagen na de aanslag stond de 24-jarige Amerikaanse weer op het podium in Manchester. Met het door haar georganiseerde benefietconcert One Love Manchester werden miljoenen opgehaald voor de slachtoffers.

“Mijn hart is nog steeds bij Manchester”, schreef Ariana. “Ik hou van jullie. Dank jullie wel.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties