×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angelina Jolie met de kinderen naar Disneyland

13.07.2017 -

Angelina Jolie heeft haar kinderen getrakteerd op een uitje naar Disneyland. Het bezoek van de actrice ontging de bezoekers van het park niet, die via sociale media de aanwezigheid van het gezin wereldkundig maakten. Dochter Vivienne en zoon Knox vierden in het pretpark hun negende verjaardag.


"Liep rustig langs, Angelina Jolie", twitterde een jonge moeder. Jolie droeg een zwarte tanktop en sandalen en zwaaide naar de verraste bezoekers van het pretpark. "Onze dag kan niet meer stuk, we zagen Angelina Jolie en ze zwaaide naar ons", twitterde een andere opgewekte bezoeker.

Een ingewijde laat aan Entertainment Tonight weten dat de kinderen en Jolie een leuke tijd hadden en de actrice over haar break-up met acteur Brad Pitt heen is. "Angelina is niet meer bezig met het break-updrama, daar is ze overheen", aldus de spion die eraan toevoegt dat de actrice zich concentreert op haar werk. "Ze is ook niet aan het daten op dit moment, ze geniet van de tijd met haar kinderen", aldus de bron.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Twitter

Reacties