×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-Dolly Dot Anita Heilker: Bonnie St. Claire was niet dronken

Ex-Dolly Dot Anita Heilker: Bonnie St. Claire was niet dronken
11.07.2017 -

Bonnie St. Claire was afgelopen zaterdag niet dronken tijdens een optreden op Roze Zaterdag. Dat zegt ex-Dolly Dot Anita Heilker.


Anita reageerde bij RTL Boulevard op berichten dat de zangeres met veel te veel drank op een optreden had afgewerkt. “Ze was niet dronken op het podium”, zegt Anita stellig. “We hebben samen op het podium gestaan.” De zangeressen reden samen naar het optreden en gingen ook samen weer terug.

Volgens Anita werd er wel een glaasje gedronken. “Het was gezellig”, zegt ze daar over. “Er was absoluut geen sprake van een dronken Bonnie.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!