×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Terreurdreiging show Ariana Grande

Terreurdreiging show Ariana Grande
10.07.2017 -

In Costa Rica is een 22-jarige man uit Colombia opgepakt. Hij zou gedreigd hebben met een terroristische aanslag bij het concert van Ariana Grande in Costa Rica, meldt de krant La Nación Costa Rica.


Volgens de politie uitte de man zijn dreigementen op de website van de organisator van het concert. De teksten waren in het Arabisch. Ze bleken te zijn verzonden met een smartphone die de man in zijn bezit had.

In mei van dit jaar kwamen 22 mensen om bij een aanslag vlak na het concert van Ariana Grande in Manchester. De zangeres onderbrak daarna haar concertreeks en gaf, samen met andere wereldsterren, een benefietshow in Manchester voor de slachtoffers.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!