×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Xander de Buisonjé sluit eerste huwelijk

08.07.2017 -

Een bijzondere dag voor Xander de Buisonjé. De zanger maakte vrijdag, op 7-7-2017, zijn debuut als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS). In Venlo verbond hij Monique en Marc in de echt.


“Liefde, positiviteit, alles zit in zo’n dag”, zei Xander in de late editie van RTL Boulevard over zijn eerste klus als trouwambtenaar. “Ik vond het ontzettend leuk dat allemaal aan elkaar te mogen verbinden. Het eerste huwelijk was in de roos.”

Xander verbond de bruid en bruidegom niet alleen in de echt, hij zong het bruidspaar ook toe. “Wat een eer om jullie te mogen trouwen en wat een knaller van eerste huwelijk als BABS. Op jullie!”, schreef de zanger op Instagram.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Xander de Buisonjé

Reacties