×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

GTST-fans kunnen weer speculeren over doden

07.07.2017 -

Weer laat Goede Tijden, Slechte Tijden zijn fans in de zomer achter met de vraag: wie is er dood? In de laatste aflevering van het 27e seizoen van de soap, ook wel de zomercliffhanger genoemd, was te zien dat zo’n beetje alle inwoners van Meerdijk het loodje kunnen hebben gelegd.


Rik en Bing zijn door crimineel Jos ontvoerd en vinden zichzelf in een bos. Daar moet Rik een graf voor beiden graven, maar onduidelijk is of er iemand in belandt. Ondertussen zijn bijna alle andere personages samen in Boks, waar een bijeenkomst gehouden wordt over de komst van een asielzoekerscentrum naar Meerdijk.

Rikkie en Sjoerd eten in Boks pannenkoeken met hun kinderen, Bill en Maxime hebben een romantische avond in haar atelier boven het sportcafé. Ook Lucas en Felix zijn in Boks, zij oefenen voor hun danswedstrijd. Aysen wordt naar het café gelokt door Jos’ handlanger, die Boks in brand steekt.

Veel Meerdijkers zitten vast vanwege de brand. Terwijl een doodsbange Nina toekijkt, rennen Ludo en Sjoerd het brandende pand in. Sjoerd moet kiezen of hij Rikkie of Aysen redt. Hij weet een van de twee naar buiten te brengen, maar mag van de brandweer niet terug om de ander te gaan halen.

In de laatste minuten van de aflevering maakte acteur Bartho Braat zijn comeback als Jef. Hij neemt in Frankrijk de telefoon op en vraagt geschokt: wanneer is de begrafenis? Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf maandag 4 september terug op televisie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties