×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koning noemt Tijn een prima voorbeeld

Koning noemt Tijn een prima voorbeeld
07.07.2017 -

Koning Willem-Alexander wenst de ouders, familie en vrienden van de vrijdag overleden zesjarige Tijn Kolsteren 'veel sterkte'. Dat zei de koning vrijdagmiddag in Warmond tijdens het persgesprek aan het begin van de zomervakantie. Willem-Alexander noemde hem een 'prima voorbeeld'.


Het is volgens hem prachtig dat Tijn, die overleed aan de zeldzame hersenstamkanker, liet zien met positieve energie om te gaan met zijn ziekte en dat hij daarmee mensen kon en wilde helpen. Volgens Màxima heeft de jongen 'iets fantastisch' bereikt. Het koninklijk gezin heeft het net als andere gezinnen in Nederland over hem gehad, voegde de koningin er aan toe.

Foto: BuzzR

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!