×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Blue Ivy rapt op bonustrack nieuw album Jay Z

07.07.2017 -

Blue Ivy treedt in de voetsporen van haar beroemde vader. De vijfjarige dochter van Beyoncé en Jay Z is te horen op een bonusnummer op het nieuwe album van Jay Z.


Jay Z lanceerde vorige week online zijn nieuwe plaat 4:44. Het album ligt echter pas sinds vrijdag in de winkels en alleen op de fysieke editie staan drie extra nummers. In een van die bonustracks is ruim veertig seconden een rappende Blue Ivy te horen.

Fans van Beyoncé en Jay Z zetten de rappende Blue Ivy al snel online. En de reacties liegen er niet om. Alhoewel de kleuter moeilijk te verstaan is, zijn fans lyrisch. Ze zien nu al een toekomst weggelegd voor haar in de muziekindustrie.

Foto: Instagram Beyoncé

Reacties