×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariah Carey en kinderen zwemmen met haaien

05.07.2017 -

Mariah Carey is met haar tweeling tussen de haaien gaan zwemmen. De zangeres plaatste een foto van het gezin op vakantie en bij een haaienbassin. Ook danser Bryan Tanaka, met wie ze een knipperlichtrelatie onderhoudt, is mee op reis.


De haaien met wie de zangeres en haar twee zesjarige kids gingen zwemmen, zijn niet gevaarlijk. Het gaat om verpleegsterhaaien die voorkomen in warme, tropische wateren en kleine vissen eten vlakbij de zeebodem. 'Haaiendag met de schatjes... maak je geen zorgen, ze zijn zachtaardig', schreef Carey op Instagram.

Takana ging ook zwemmen met de haaien, zo was te zien op een video op zijn Instagram. 'Nooit gedacht dat ik dit zou doen', schreef hij onder het filmpje. Ook Carey maakte een filmpje waarin ze een rondje snorkelt in het bassin en voorzichtig een voorbijzwemmende haai aait. 'Zwemmen met haaien. Heel normaal', is te lezen onder haar video.

 

Swimming with sharks. Perfectly normal.

Een bericht gedeeld door Mariah Carey (@mariahcarey) op

 

Today was pretty epic. #MuchLove

Een bericht gedeeld door Bryan Tanaka (@bryantanaka) op

 

Never thought I would do this! #SwimmingWithSharks #Moments4Life #TanakaAdventures #MuchLove

Een bericht gedeeld door Bryan Tanaka (@bryantanaka) op

Foto: Instagram Mariah Carey

Reacties