×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Céline Dion uit de kleren

05.07.2017 -

Céline Dion bezoekt tijdens haar verblijf in Parijs niet alleen catwalkshows van de grootste modehuizen. De 49-jarige zangeres heeft in de Franse hoofdstad ook geposeerd voor Vogue. Voor het blad ging Céline zelfs uit de kleren.


Op een van de foto’s die Vogue via Instagram deelde is te zien dat Céline naakt op een stoel zit. Haar edele delen bedekt ze door haar benen te kruisen, haar borsten zijn niet te zien achter haar armen. In het bijschrift weidt Vogue uit over de liefde van de zangeres voor haute couture.

Fans van de zangeres complimenteren Céline met haar uiterlijk. De foto waarop ze naakt te zien is, verzamelde op Instagram al ruim honderdtienduizend likes.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Vogue Magazine

Reacties