×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams in kilt op podium in Nijmegen

04.07.2017 -

Robbie Williams heeft dinsdagavond een bijzondere outfit gekozen voor zijn concert in het Nijmeegse Goffertpark. De Britse zanger verscheen in een kilt op de bühne.


Helemaal Schots ging Robbie niet, onder de rok droeg hij een onderbroek. Die liet hij volgens De Gelderlander al vroeg in de show zien. “My name is Robbie fucking Williams and this is my ass”, gilde hij na de eerste paar nummers.

Robbie pakt groots uit met zijn Heavy Entertainment Show. In Nijmegen vloog hij zittend op een boksbal over het publiek, dat uit 65.000 man bestaat. Op het podium wordt Robbie vergezeld door meerdere danseressen.

Het openluchtconcert in Nijmegen maakt deel uit van Robbies nieuwe tournee, die aansluit bij zijn meest recente plaat The Heavy Entertainment Show. Begin juni trapte hij de tournee af in Manchester, een paar dagen na de zelfmoordaanslag bij het concert van Ariana Grande. Tijdens die concerten hield Robbie het niet droog tijdens de nummers die hij opdroeg aan de slachtoffers.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties