×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Strenge controle bij concert Robbie Williams

04.07.2017 -

Bezoekers van het concert van Robbie Williams dinsdagavond in Nijmegen moeten rekening houden met strenge veiligheidsmaatregelen. Wegen in een wijde ring rondom het Goffertpark zijn sinds dinsdagochtend afgesloten.


Ook bij wegen richting het park staan toezichthouders. Automobilisten worden naar parkeerterreinen aan de rand van de stad geleid en kunnen daar in pendelbussen stappen. Dat kost ongeveer een halfuur extra reistijd volgens de politie. NS zet extra treinen in.

Rugzakken en grote tassen zijn net als waterflesjes en paraplu's verboden. Handtassen tot maximaal A4-formaat worden bij de ingang van het concertterrein stuk voor stuk doorzocht en concertgangers worden gefouilleerd, zo waarschuwt organisator Mojo op de website.

Bij het uitverkochte concert in het Goffertpark worden 65.000 bezoekers verwacht. Zij kunnen vanaf 15.30 uur het terrein op. Het optreden van Williams begint om 20.45 uur.

Foto: BuzzE

Reacties