×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bartho Braat terug in GTST

Bartho Braat terug in GTST
02.07.2017 -

Anderhalf jaar na zijn afscheid keert Bartho Braat terug in GTST. De 66-jarige Bartho zal komende week voor het eerst weer te zien zijn in de soapserie.


Bartho's personage Jef Alberts verhuisde in januari 2016 naar Frankrijk, maar wordt nu gebeld vanwege een vervelende reden. Hij moet vanwege een begrafenis terug naar Nederland.

Bartho was ruim 25 jaar te zien in GTST. Hij wilde na zijn afscheid graag "nieuwe dingen" gaan doen, vertelde hij begin 2016. Toch maakt hij nu een comeback in Meerdijk. Jef is ook na de zomer weer te zien. Het is niet duidelijk of het om een tijdelijke terugkeer gaat.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!