×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gezin het belangrijkst voor Leontine Borsato

01.07.2017 -

Leontine Borsato keert met Bonje Met De Buren na twee jaar terug op televisie. Een mooie kans, vindt ze zelf. Zeker omdat ze het prima kan combineren met haar taken als moeder.


"Ik vind televisiewerk heel leuk om te doen, maar mijn gezin gaat boven alles voor mij. Ik heb drie kinderen op de middelbare school en ik wil er thuis voor hen zijn", aldus Leontine. "Dit programma past wat dat betreft perfect in mijn schema en ik ben blij dat ik de kans heb gekregen. En ja, gelukkig past het zo dat we deze zomer toch lekker met z’n allen op vakantie kunnen."

Leontine tikt in december de 50 aan, een leeftijd waar ze zelf helemaal geen moeite mee heeft. "Ik moet je eerlijk zeggen dat ik daar helemaal niet mee zit, zoals ik dat eigenlijk met geen enkele leeftijd heb gehad. Ik ben er juist trots op dat ik deze leeftijd in alle gezondheid heb mogen bereiken, dat kan immers lang niet iedereen zeggen", aldus Leontine, die echter geen groot feest in de planning heeft. "In december is het zover inderdaad, maar ik ga het niet groots vieren. Daar heb ik niet zoveel mee."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren

Reacties