×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oeps! Radio-medewerker kent Annie Lennox niet

Stuur beschamende brief

30.06.2017 -

Een medewerker van een radiostation in Los Angeles heeft een beschamende brief gestuurd naar superster Annie Lennox. De dame in kwestie, Kylie genaamd, kende de zangeres niet maar hoorde onlangs wel wat muziek van haar online. Ze stuurde Annie een brief met de vraag of ze wat meer muziek on sturen, zodat ze wellicht wat tijd op de radio kon krijgen.


In de brief schrijft Kylie: 'Ik kwam je muziek online tegen en ik vond het erg goed wat ik hoorde! Ik ben de New Music Coordinator voor een station dat meer dan 100.000 unieke luisteraars heeft iedere maand.' 

De vrouw die verantwoordelijk is voor de nieuwe muziek heeft duidelijk niet even gegoogled op de naam van de Grammy-winnares. 'Ik vind artiesten van wie ik denk dat ze potentie hebben en zorg ervoor dat ze in de rotatie komen bij ons station. Zou je me een MP3 van je laatste single kunnen sturen? Ik stuur het door naar onze programmadirecteur om te zien of hij interesse heeft.' 

Annie plaatste de brief gecensureerd op Facebook. 'Ik denk dat ik wel een kans heb?!', schreef ze erbij. De volgers van de Eurythmics-zangeres kunnen niet geloven wat ze zien en maken Kylie compleet belachelijk in de reacties. 

Foto: Facebook Annie Lennox

Reacties