×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kritiek op dochter Cindy Crawford om selfie

30.06.2017 -

De 15-jarige dochter van Cindy Crawford, Kaia Gerber, heeft kritiek gekregen op een selfie die ze nam en plaatste op Instagram. Gerber, die net als haar moeder als model werkt, publiceerde de foto waarop ze met een bijna ontbloot bovenlichaam in een badjas voor een spiegel in een badkamer poseert.


"Uniform", schrijft de 15-jarige als onderschrift bij de foto. Maar in plaats van complimentjes kreeg Gerber vooral kritiek van haar volgers. "Te jong! Doe wat kleding aan!", schreef een volger. En: "Mooi maar ik denk dat je te jong hiervoor bent, dat zeg ik als moeder", leest een andere reactie op de foto.

De foto is waarschijnlijk genomen tijdens een fotoshoot, aangezien Gerber flink is opgemaakt. Sommige volgers vroegen zich af wat de moeder en vader van het jonge model ervan vonden: "Ben verbaasd dat je ouders hiermee akkoord gaan", las het commentaar.

Vijf jaar geleden ontstond er ook ophef om een foto van de toen 10-jarige dochter van Crawford. Ze verscheen toen in een mini-rokje van Versace voor een campagne van het modemerk. Crawford gaf toen toe dat haar dochter inderdaad wat te jong was voor een dergelijke shoot. 

 

 

uniform

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber) op

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties