×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cristiano Ronaldo echt vader geworden van een tweeling

29.06.2017 -

Na weken van geruchten heeft Cristiano Ronaldo eindelijk bevestigd dat hij vader is geworden van een tweeling. Op Facebook schrijft hij voor het eerst over de twee kleintjes.


Ronaldo laat weten hij dat hij het jammer vindt dat het Portugese team niet de finale heeft gehaald van de Confederations Cup. Portugal verloor gisteravond van Chili. De voetballer zal niet deelnemen aan de strijd om de derde plek, zodat hij voor het eerst zijn kinderen kan zien. 

'Ik heb mij zoals altijd ingezet voor het nationale team met lichaam en ziel, ook al werden mijn twee kindjes geboren', schrijft Cristiano. 

De voetballer sluit het bericht af met de mededeling dat hij nu toch echt naar zijn kinderen gaat. 'Ik ben heel blij om eindelijk voor het eerst met mijn kinderen te zijn.'

De twee kindjes zouden ter wereld zijn gekomen via een draagmoeder. Cristiano had al een zoon, Cristiano jr. 

 

Foto: Instagram Cristiano Ronaldo

Reacties