×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

K-otics Anna Speller bevallen van dochtertje

K-otics Anna Speller bevallen van dochtertje
28.06.2017 -

Anna Speller is bevallen van haar eerste kind. De zangeres en actrice zette onlangs een dochtertje op de wereld. “Ze is er.”


Wanneer Anna is bevallen en hoe het meisje heet, is nog niet bekend. Volgens Shownieuws is Anna precies twee weken na haar uitgerekende datum bevallen.

Anna, een van de zangeressen van K-otic, maakte in januari bekend in verwachting te zijn. Ze is sinds vorig jaar zomer samen met Jesse, die ze leerde kennen via Facebook. Gepland was de zwangerschap niet, maar desondanks zat Anna op een roze wolk. In februari maakte ze bekend een meisje te krijgen.

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!